VÅRE YOGALÆRERE 

camilla-C.jpg

CAMILLA COUCHERON 

Camilla var opptatt av kunst, mystisisme og selvrealisering i ungdommen og begynte med yoga som 19-åring. Noen år senere oppdaget hun Jivamukti mens hun var på ferie i New York. Hun ble helt bergtatt av musikken og denne flytende formen for yoga, og følte at praksisen ga henne en dyp ro i hjerte, kropp og sinn. 

Opprinnelig er denne smått magiske jenta utdannet billedkunstner, men de siste årene har hun drevet med yogaundervisning på fulltid, blant annet hos Puro Yoga og Oslo Yoga. I dag er hun ansvarlig for Jivamukti-undervisningen på HiYoga. Camilla er sertifisert Jivamukti-lærer etter en 300-timers utdanning med David Life & Sharon Gannon i England 2012. I tillegg har hun tatt Ashtanga-utdanningen til Alexander Medin og barneyogalærer-utdanningen til Groovy Kids Yoga. 

I Jivamukti-timene til Camilla kombineres oppløftende musikk, chanting og yogafilosofi med dynamiske flytsekvenser der du beveger deg dypt inn i kroppen for å løsne opp blokkeringer, løfte energien og frigjøre livskraft (prana).

Elena.jpg

ELENA ANASTASIA FELLICIO 

Elena er opprinnelig fra Sibir i Russland, men har reist og bodd verden rundt i voksen alder: India, England, Sveits, Sverige og i Monte Carlo. Her i Norge kjenner noen henne fra Norefjell Spa, der hun har jobbet som massør og yogalærer, i tillegg til å drive sjappa. 

Siden august har Elena bodd i Oslo, og vært husgjest hos oss på CAMA YOGA. Nå er vi så glade for at hun har bestemt seg for å bli her en stund, slik at du kan oppleve hennes fantastiske hender på massasjebenken, og deilige yogatimer i salen vår. Skjønne Elena underviser med en myk og holistisk innfallsvinkel til faget, og er opptatt av tilstedeværelse og oppmerksomhet rundt hva som foregår i våre kropper og sinn når vi er på matta. 

 

astrid-S.jpg

ASTRID SALTHAUG 

Astrid ble opprinnelig presentert for yoga da hun drev aktivt med dans. I begynnelsen brukte hun yogaen som et verktøy til å puste mer i dansen og for å øke fleksibiliteten. Først da hun forsto at det lå en filosofi bak asana-praksisen økte interessen hennes for yoga. Etterhvert har den strålende jenta beveget seg bort fra dans der så mye handler om prestasjon, og vendt blikket innover. Gjennom yogaen har hun gått vekk fra å sammenlikne seg med andre, for heller å kjenne på den deilige følelsen av å kunne bevege seg fritt og være tilstede i sin egen kropp. 

Astrid startet med å praktisere Ashtanga, men da hun oppdaget Vinyasa ble hun helt bergtatt. Våren 2017 fullførte hun Atman Yoga School's Yoga Alliance-godkjente lærerutdannelse i stilen Vinyasa Flow (RYT200). Astrid er også utdannet personlig trener og økonom. 

Vinyasatimene hennes består av energigivende sekvenser med kreative overganger som skaper flyt og bevegelsesglede, i tillegg til å være mentalt styrkende og virke balanserende. 

jonathan-W.jpg

JONATHAN WEBER 

Jonathan er født i Portland, Oregon, og har jobbet som kunstner og gartner. Men ikke minst har han 30 års erfaring med yoga og meditasjon. Han begynte å undervise mindfulness og medfølelse i Norge i 2006, og har siden jobbet på Yogasentrum i Fredrikstad, Puro Yoga og Oslo Yoga – der han holder til fremdeles. I tillegg er han medlærer på Maja Thunes terapeutiske yogalærer-utdanninger.  

Den skjønne amerikaneren er sertifisert innen Mindful Hatha Yoga (RYT200) fra The Mindful Yoga Academy i Spania og Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) fra IMA i Tyskland. I tillegg han studert bla. Yin Yoga og Reiki Healing. Sommeren 2017 fullførte han en 300-timers Vinyasa-lærerutdanning med Mark Stephens i California.  

I timene sine kombinerer Jonathan en forskningsbasert terapeutisk yogautdanning med erfaringen fra Buddhistisk yoga og østlig tradisjon. På en varm og tilgjengelig måte underviser han effektive metoder som fremmer holistisk helse og leger sjelelige sår.  

 

.