CAMA-YOGA-landing-med-logo.jpg
skies-med-tekst.jpg
CAMA-YOGA-landing-med-logo.jpg

1


SCROLL DOWN

1


CAMA YOGA

– en stressfri oase på VinderenHjertelig velkommen - namaste 

skies-med-tekst.jpg

3


3


Kontakt


CAMA YOGA holder til i Slemdalsveien 63, 0373 Oslo.

Studioet ligger i andre etasje av Apotekergården. Hovedinngangen er på bakkeplan bak huset. Her finner du også Damegarderoben, Herregarderoben er i husets underetasje. Studio har to yoga saler, med god gulv varme og rikt med yoga utstyr til utlån.

Parkering: 
Noen plasser på området, ellers i gatene rundt og i parkeringshuset under Coop Mega. 

Kollektivtransport: 
Bane 1 til Vinderen T-banestasjon. Huset ligger 10 meter fra stasjonen. 
Buss 46 til Vinderen stasjon. Umiddelbar gangavstand.

E-post: info@camayoga.no

Daglig leder og studioeier: Camilla Gjøstøl, camilla@camayoga.no, mobil 934 49 990.
 

 

2


2


Apotekergården på Vinderen

Cama Yoga holder til i den vakre Apotekergården på Vinderen, midt i hjertet av bydelen. Det hvite trehuset fra 1913 ble bygget for å være apotek. Den karakteristiske slangen over inngangspartiet symboliserer den greske guden for medisin og helse. I tillegg til apotek, har veggene rommet blant annet stall, tannlegekontor, bakeri og kaffebar i løpet av sin hundre år lange historie. 

Høsten 2017 åpnet yogastudio Cama Yoga. Studio har to lyse saler og et stort, gjennomgående oppholdsrom med butikk og langbord for alle som ønsker å slå seg ned. Hovedinngangen er bak huset på bakkeplan. Her finner du også nydelige garderober med dusj til herrer og damer.

På Cama Yoga fokuserer vi på yogaens helsebringende effekter. I løpet av hundre år har dermed Apotekergården beveget seg fra å servere tradisjonell vestlig medisin til i dag å omfavne en mer østlig og holistisk forståelse av mennesket. Gjennom yoga jobber vi med å forene kropp og sinn, noe som kan øke den enkeltes livskvalitet. Slangen er også et sentralt symbol i yogafilosofien. Med dette er sirkelen sluttet.