WORKSHOPS OG EVENTS

Her finner du en oversikt over alt det spennende som skjer på CAMA YOGA fremover, i tillegg til det som står skrevet på den faste timeplanen vår! 

 

Horizontal Lunge copy.jpg

workshop: "Sweet nectar" with Jessica Winderl Saturday 26/05 kl 12:00-14:00

Join teacher Jessica Winderl for this 2 hour vinyasa workshop that is dedicated to exploring the renewing energy of Spring. The Spring is the Kapha time of year according to Ayurvedic medicine, so this is the perfect time to use twists, backbends and sweaty movement to wring out sluggish and stagnant energy and create space for new possibilities and a sense of rebirth. This class has a focus on spinal movements and core connection, tapping into the Iyengar saying “the body is only as young as the spine is flexible”.

Jessica is also leading the Saturday Spirit Vinyasa class at 9:30-11 this Saturday, you are welcome to join this one with either your membership, or as a drop-in. Please book in advance through the booking in menu. This workshop will be thought in English.

Price kr 300 NOK. For booking and questions please email info@camayoga.no. 

 
Teen yoga .jpg

TEEN YOGA MED KAREN KOLLIEN NYGAARD på TORSDAGER 16:00-17:00!

Vi er så stolte av og glade for å annonsere at ungdomsyogaen vår ruller og går på torsdager fra kl 16:00-17:00. Det er fremdeles psykolog og yogalærer Karen Kollien Nygaard som underviser tenåringene her på huset, og hun treffer dem midt i hjertet. 

Teen yoga er et tilbud garantert fritt for mobiler, forventninger, kroppspress, stress og mas. Hver torsdag leder innsiktsfulle Karen yogatimer som bidrar til å mykne opp, spenne av, styrke, jorde og balansere unge kropper og sinn.

Vi gir 20% studentrabatt på klippekort og medlemskap og anbefaler disse timene på det varmeste til alle ungdom i nabolaget. Kom innom for å handle til rabattert pris, eller send en epost til info@camayoga.no, så fikser vi det for deg fra hovedkvarteret:) 

 


VERDENS BESTE MASSASJE PÅ CAMA! 

Vi er så stolte av å kunne tilby deg sjansen til å oppleve skjønne Elena Anastasias fantastiske massasje her hos oss på CAMA YOGA! Hver onsdag og torsdag kan du booke deg inn på benken til den erfarne massøren som vi er så heldige å ha i hus. 

Elena er opprinnelig russisk og født i Sibir, men er med årene blitt en verdensborger og yogalærer/massør av rang. Hun har blant annet bodd i India, Sveits og Monaco, i tillegg til å ha drevet norske Norefjell Spa. 

Behandlingene til Elena bidrar til å spenne av kroppen samtidig som hun jobber seg gjennom stive områder og dypt ved. Dette bedrer sirkulasjon, hjelper kroppen med å kvitte seg med avfallsstoffer og booster immunsystemet. Kan det bli bere?  

Den vidunderlige massasjen koster kr 890 for 60 minutter og 1350 for 90 min. Du kan bestille time via elena.fellicio@gmail.com.

 
Elena.jpg