WORKSHOPS OG EVENTS

Her finner du en oversikt over alt det spennende som skjer på CAMA YOGA fremover, i tillegg til det som står skrevet på den faste timeplanen vår! 

 

20141227_Marthe and Christian_5640.jpg

Workshop: "Kosha connection" Lørdag 05/05 kl 12:00-15:30 med marthe Magerøy og christian andvig

I den vediske yoga tradisjonen beskrives kroppen vår som noe mer enn bare det fysiske laget av kjøtt og blod. I følge yoga filosofien er vi satt sammen av fem kropper (koshaer), eller lag, som alle beveger seg i relasjon til hverandre. Bevisstgjøring av den ene kroppen gjør det lettere å komme i kontakt med den neste.

Vi er satt sammen av kropp, pust, følelser, tanker, energi og vår unike opplevelse av omgivelsene. I denne workshopen skal vi utforske hvordan disse aspektene av vesenet vårt henger sammen og hvordan enkel kontakt og bevisstgjøring av disse lagene kan være et steg i retning av aksepterende nærvær med oss selv og det rundt oss.

Vi starter med en Kosha-meditasjon hvor vi bevisstgjør alle lagene av kroppen, etterfulgt av en fysisk yogapraksis. Så utforsker vi interaktive øvelser, pust og meditasjoner med intensjon om å vekke oss opp til alle de nydelige nyansene av vesenet vårt og det aller dypeste i oss.

Workshopen er for alle nivåer og det vil være rom for deg her om du er helt ny til yoga eller har holdt på i mange år.

Marthe og Christian gleder seg veldig til å dele denne kunnskapen som har gitt oss så mye glede i våre egne liv. Denne nydelige duoen underviser begge på Hiyoga i Oslo, og er med på Yogaweekend 2018, tredje året på rad. De er begge svært dedikerte, kunnskapsrike og viser en stor respekt for yogaens tradisjon med nysgjerrighet og ydmykhet. Du vil ikke angre på en lørdag med disse to, Velkommen:)!

Du kan lese mer om Marthe og Christian ved å gå inn på Yogaweekend sin hjemmeside, yogaweekend.no.

Pris kr 500,- Påmelding her eller send en email til info@camayoga.no

 

Workshop: Spring Detox med Elena Anastasia Lørdag 12/5 kl 12:00-15:00

Endelig går det mot lysere tider! Yogalærer og massasjeterapist Elena Anastasia feirer inntoget av vårsesongen med å invitere til workshopen Spring Detox lørdag 12. mai kl 12:00-15:00.

Her skal vi jobbe med fysiske yogastillinger og pusteøvelser som aktiviserer fordøyelsessystemet og booster immunsystemet for å rense kropp og sinn - og vekke oss opp fra vinterdvale. Etterpå blir det en deilig runde med gjenoppbyggende øvelser, samt en kortere meditasjon helt til slutt. Målet er at du skal gå ut fra workshopen med en følelse av å være uthvilt, ren og klar i kropp og sinn.

I pausen blir det servert rensende te og deilige smothies fra Vinderen Bydelsspiseri (som ligger i første etasje av Apotekergården på Vinderen, der vi holder til). Kr 500. Påmelding og betaling gjøres her. Send en epost til info@camayoga.no hvis du har spørsmål. 

IMG_4237.jpeg

IMG_9138.JPG

Masterclass: DANCE YOUR ASANAS OFF med monica Tefke

«Dance Your Asana off» er en hjertevarm og levende Work shop, på 90 minutter. Monica tar deg inn i dansen og musikkens verden med pusten og asana flow som underliggende elementer. Det er naturlig for kroppene våre å bevege seg. Det kan kan lettere få deg nærmere balanse og tilstedeværelse. Vi vil befinne oss fra det myke og organiske til det mer energiske, med mål om å frigjøre oss fra faste rammer og forventninger. I tillegg til sin yogabakgrunn er Monica danser. Hun lover deg en sprudlende og leken klasse til herlige rytmer. Du trenger ingen danseerfaring for å delta. Det kan være lurt å ha med seg drikke og håndkle / yoga-håndkle. Dette kommer på timeplanen, følg med!

Varmt velkommen:)

For påmelding send en epost til info@camayoga.no eller meld deg på via timeplanen. Gratis for Cama Yoga sine medlemmer.

 
Teen yoga .jpg

TEEN YOGA MED KAREN KOLLIEN NYGAARD på TORSDAGER 16:00-17:00!

Vi er så stolte av og glade for å annonsere at ungdomsyogaen vår ruller og går på torsdager fra kl 16:00-17:00. Det er fremdeles psykolog og yogalærer Karen Kollien Nygaard som underviser tenåringene her på huset, og hun treffer dem midt i hjertet. 

Teen yoga er et tilbud garantert fritt for mobiler, forventninger, kroppspress, stress og mas. Hver torsdag leder innsiktsfulle Karen yogatimer som bidrar til å mykne opp, spenne av, styrke, jorde og balansere unge kropper og sinn.

Vi gir 20% studentrabatt på klippekort og medlemskap og anbefaler disse timene på det varmeste til alle ungdom i nabolaget. Kom innom for å handle til rabattert pris, eller send en epost til info@camayoga.no, så fikser vi det for deg fra hovedkvarteret:) 

 


VERDENS BESTE MASSASJE PÅ CAMA! 

Vi er så stolte av å kunne tilby deg sjansen til å oppleve skjønne Elena Anastasias fantastiske massasje her hos oss på CAMA YOGA! Hver onsdag og torsdag kan du booke deg inn på benken til den erfarne massøren som vi er så heldige å ha i hus. 

Elena er opprinnelig russisk og født i Sibir, men er med årene blitt en verdensborger og yogalærer/massør av rang. Hun har blant annet bodd i India, Sveits og Monaco, i tillegg til å ha drevet norske Norefjell Spa. 

Behandlingene til Elena bidrar til å spenne av kroppen samtidig som hun jobber seg gjennom stive områder og dypt ved. Dette bedrer sirkulasjon, hjelper kroppen med å kvitte seg med avfallsstoffer og booster immunsystemet. Kan det bli bere?  

Den vidunderlige massasjen koster kr 890 for 50 minutter og 1290 for 75 min. Du kan bestille time via elena.fellicio@gmail.com.

 
Elena.jpg