WORKSHOPS OG EVENTS

Her finner du en oversikt over alt det spennende som skjer på CAMA YOGA fremover, i tillegg til det som står skrevet på den faste timeplanen vår! 

 

NYTTÅRSTILBUD: MEDLEMSKAP MED GRATIS YOGA HELE JANUAR!

 Du trenger bare ett nyttårsforsett: YOGA. Resten kommer av seg selv: Mer overskudd, bedre søvn, økt livskvalitet, mer livsglede, kvalitetstid, konsentrasjon, tilstedeværelse, økt prestasjon, bedre helse, sunnere livsstil - og så videre...  

Har du planer om på gjøre yoga i år, har vi en god nyhet til deg! Meld deg inn hos oss NÅ og få resten av januar helt gratis. Fra 1. februar betaler du vanlig medlemskapspris på kr 1100 pr måned.

Dette betyr at du kan gjøre så mye yoga du vil i hele 2018 og likevel spare over 1000 kroner. Den beste investeringen du kan gjøre, spør su oss! 

Bindingstiden begynner 1. januar. Mer info og påmelding her. Send en epost til info@camayoga.no hvis du har spørsmål eller trenger hjelp! 

 

TEEN YOGA MED KAREN KOLLIEN NYGAARD på TORSDAGER 16:00-17:00 ETTER NYTTÅR

Vi er så stolte av og glade for å annonsere at ungdomsyogaen vår fortsetter etter jul, nå på torsdager kl 16:00-17:00. Det er fremdeles psykolog og yogalærer Karen Kollien Nygaard som underviser tenåringene her på huset, og hun treffer dem midt i hjertet. 

Teen yoga er et tilbud garantert fritt for mobiler, forventninger, kroppspress, stress og mas. Hver torsdag leder innsiktsfulle Karen yogatimer som bidrar til å mykne opp, spenne av, styrke, jorde og balansere unge kropper og sinn.

Vi gir 20% studentrabatt på klippekort og medlemskap og anbefaler disse timene på det varmeste til alle ungdom i nabolaget. Kom innom for å handle til rabattert pris, eller send en epost til info@camayoga.no, så fikser vi det for deg fra hovedkvarteret:) 

 

 
Teen yoga .jpg

WORKSHOP: Introduksjon til yogafilosofi med Karin MælanD 4/2

Er du nysgjerrig på filosofien bak yogapraksisen?

På denne workshopen med yogafilosof Karin Mæland kan du lære du om de basale prinsippene i yoga og hvordan du kan fordype praksisen gjennom filosofien. Vi ser på hvilket potensiale som ligger i yogapraksisen, både fysisk, mentalt og spirituelt. Her stilles blant annet spørsmålene: 

Hva menes egentlig med yogapraksis i filosofien?
Hva er det som gjør den fysiske praksisen til yoga?
Hvilken plass har filosofien i yogapraksisen?

Karin Mæland er lege, forfatter og masterstudent i filosofi ved UiO. Hun har studert sanskrit, filosofi og yoga i India, der hun har bodd i 3 år. I januar ble Patanjalis "Yoga Sutra" utgitt i hennes norske oversettelse. Hun har også utgitt boken "Yogafilosofi for Hjertet". Karin er kjent for sin evne til å formidle filosofi gjennom ulike uttrykksformer, som fortellinger, chanting og yogaøvelser i tillegg til teoretiske tekster. 

Med dette ønsker vi velkommen til en workshop som kaster filosofisk lys på praksisen din! Søndag 4/2 kl 12:30-15:30. Kr 500. Betaling og bindende påmelding her. Send epost til info@camayoga.no dersom du har spørsmål. 

IMG_5886.jpg

VERDENS BESTE MASSASJE PÅ CAMA! 

Vi er så stolte av å kunne tilby deg sjansen til å oppleve skjønne Elena Anastasias fantastiske massasje her hos oss på CAMA YOGA! Hver onsdag og torsdag kan du booke deg inn på benken til den erfarne massøren som vi er så heldige å ha i hus. 

Elena er opprinnelig russisk og født i Sibir, men er med årene blitt en verdensborger og yogalærer/massør av rang. Hun har blant annet bodd i India, Sveits og Monaco, i tillegg til å ha drevet norske Norefjell Spa. 

Behandlingene til Elena bidrar til å spenne av kroppen samtidig som hun jobber seg gjennom stive områder og dypt ved. Dette bedrer sirkulasjon, hjelper kroppen med å kvitte seg med avfallsstoffer og booster immunsystemet. Kan det bli bere?  

Den vidunderlige massasjen koster kr 890 for 50 minutter og 1290 for 75 min. Du kan bestille time via elena.fellicio@gmail.com.

 
Yogamassasje2.jpg