Vårens kurs


YOGA for BEGYNNERe med Monica tefke Mandager 16:30-17:30 Fra August 

Hvis du er interessert i å starte med yoga men usikker på hvordan du skal komme i gang, er kurset "Yoga for nybegynnere" perfekt for deg!

Hver mandag i 6 uker leder vår flotte lærer Monica Tefke deg gjennom grunnleggende yogastillinger og pusteteknikk, slik at du på en skånsom måte forbereder kroppen til å begynne med ledete gruppetimer.

Kurset anbefales også deg som har gjort litt yoga før, men aldri lært deg det vi gjør i en yogatime fra bunnen av. Uansett bakgrunn, kommer du til å få mer ut av yogatimene du går på etter endt kurs.   

Monica er Cama Yoga sin nye lærer, hun har lang erfaring med trening, bevegelse og yoga. Hun underviser fra hjertet med alltid en klem å gi.

Kurset går mandager 16:30-17:30, og anbefales på det varmeste til alle som ønsker å starte med yoga! Pris Kr 1600. Send en epost til info@camayoga.no eller trykk her for påmelding.

 
 

YOGA FOR STRESS RELIEF MED ELENA ANASTASIA FRA 25/04-30/05 kl 19:00-20:30

Slow down, relax and release! Dette kurset er spesialdesignet til deg som jobber sittende foran skjerm, deg som trener mye eller deg som opplever stress i hverdagen. Med andre ord passer det for de aller fleste.

Gjennom 6 uker fra 25/04 leder CAMA YOGAs lærer og massasjeterapeut Elena Anastasia deg forsiktig inn i din egen yogapraksis, slik at du på en skånsom måte kan frigjøre stresset, puste dypere og slippe taket i det du ønsker å bli kvitt. 

I disse 90-minutterstimene vil fokuset ligge på hvordan å bruke kroppen og pusten riktig for å komme dypere og tryggere inn i yogastillingene. Du vil også lære pusteteknikker og meditasjonsmetoder som kan hjelpe deg til å frigjøre mentalt, fysisk og emosjonelt stress. I tillegg vil du få en deilig massasje av nakke og hoderegion på slutten av hver time.

Målet til Elena er å hjelpe deg til å finne en bedre balanse mellom kropp og sinn. Hun ønsker også gi deg inspirasjon til å implementere yogaen i hverdagen din. Kurset vil foregå på engelsk. 

Pris kr 2000 Max 8 personer. Påmelding her, eller send en epost til info@camayoga.no hvis du trenger hjelp.

 
IMG_3108.jpg
 
Nyhetsbrev stress relief.jpg