FULLT! YOGA FOR STRESS RELIEF MED ELENA ANASTASIA TIRSDAGER 19:00-20:30 FRA 9/1.

Slow down, relax and release! Dette kurset er spesialdesignet til deg som jobber sittende foran skjerm, deg som trener mye eller deg som opplever stress i hverdagen. Med andre ord passer det for de aller fleste.

Gjennom 6 uker leder CAMA YOGAs lærer og massasjeterapeut Elena Anastasia deg forsiktig inn i din egen yogapraksis, slik at du på en skånsom måte kan frigjøre stresset, puste dypere og slippe taket i det du ønsker å bli kvitt. 

I disse 90-minutterstimene vil fokuset ligge på hvordan å bruke kroppen og pusten riktig for å komme dypere og tryggere inn i yogastillingene. Du vil også lære pusteteknikker og meditasjonsmetoder som kan hjelpe deg til å frigjøre mentalt, fysisk og emosjonelt stress. I tillegg vil du få en deilig massasje av nakke og hoderegion på slutten av hver time.

Målet til Elena er å hjelpe deg til å finne en bedre balanse mellom kropp og sinn. Hun ønsker også gi deg inspirasjon til å implementere yogaen i hverdagen din. Kurset vil foregå på engelsk. 

Pris kr 1650. Påmelding og betaling skjer her. Send en epost til info@camayoga.no hvis du har spørsmål.

 

 

stress-relief.jpg
 

Meditasjonskurs Med jonathan Weber  8 ONSDAGER 12:00-13:00 FRA 17. januar

I dette 8-ukers kurset med vår meditasjonsmester Jonathan Weber, kommer du til å lære forskjellige redskaper og metoder for å integrere meditasjon inn i hverdagslivet.

Forskning viser at en jevn meditasjonspraksis blant annet reduserer stress, fremmer immunforsvaret, gir økt fokus, regulerer humøret, hjelper deg til å håndtere vanskelige følelser og forbedrer dine mellommenneskelige forhold. 

Gjennom kurset vil Jonathan koble sin brede kunnskap om tradisjonelle metoder sammen med utdanningen han har innen Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR), for å hjelpe deg til å etablere en meditasjonspraksis som kan fungere i din hverdag. Hver klasse vil inkludere noen enkle bevegelser, guidet meditasjon, samt tid til spørsmål og svar.

Dette kurset passer godt for deg som er plaget av stress eller vanskelige følelser, eller for deg som leter etter en indre ro eller kanskje en dypere mening i livet. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på kurset. Undervisningen foregår på engelsk. 

Pris kr 2200. Påmelding og betaling skjer her. Send en epost til info@camayoga.no hvis du har spørsmål.

jonathan-W.jpg

NB! NY DATO: MAMMA&BABY-YOGA MED ELIN THÖRNVALL ONSDAGER 10:00-11:15 FRA 17/1

Ta med deg nurket - og gjerne resten av barselsgruppen din - og kom på yoga i fødselspermisjonen! På mamma&baby-yoga finner du likesinnede, og i tillegg til å få bygget opp kroppen etter fødsel, får dere som går på dette kurset god tid til å bli kjent med hverandre og dele erfaringer fra den helt spesielle tiden dere nå er inne i.


I barselyoga har alle stor forståelse for at babyene må få mat, skifte bleie eller kanskje bare sove som en stein gjennom timen. Hvis barna er våkne, kan de være med på noen av øvelsene, eller bare bli liggende på teppene sine og pludre på gulvet mens de beundrer mamma.


Barselyoga anbefales fra babyen din er 6-8 uker gammel til den begynner å bevege seg rundt. Derfor har vi satt en øvre aldersgrense på 4-5 måneder ved kursets oppstart. Det er nydelige Elin Thörnvall som holder kurset, og hun ønsker dere hjertelig velkommen til 8 magiske timer sammen.

Prisen er kr 2200 for 8 uker. Påmelding og betaling skjer her. Send en epost til info@camayoga.no hvis du har spørsmål.

20170630_161217.jpg

NYTT KURS: BARNEYOGA MED CAMILLA GJØSTØL tirsdager 15:00-16:00 Fra 16/1

Send barnet ditt på et supert yogakurs hos oss etter nyttår!

Barneyoga er et lekent tilbud til skolebarn mellom 6 og 10 år, og dette kurset går 5 tirsdager fra kl 15:00-16:00 mellom juleferien og vinterferien.

Det er CAMA YOGAs egne yogalærer Camilla Gjøstøl som leder kurset, og hun tar med barna inn i en eksotisk verden fylt av pust, sanger, mer eller mindre kjente yogastillinger og avspenningsøvelser. Du vil fort oppdage at barna ender opp totalt avslappede og myke som smør etter hver endte klasse.

Dersom barnet ditt går på Vinderen skole, tilbyr vi henting på skolen før timen starter og levering tilbake på AKS etterpå. Kurset anbefales på det varmeste til alle som har lyst til å gi barna sine en spesielt god opplevelse for både kropp og sinn! 

Prisen er 1250 kroner. Påmelding og betaling skjer her. Send en epost til info@camayoga.no hvis du har spørsmål. 

 
barneyoga.jpg

FULLT!!! YOGA for BEGYNNERe med Astrid salthaug Torsdager 17:00-18:00 Fra 11/1 

Hvis du er interessert i å starte med yoga men usikker på hvordan du skal komme i gang, er kurset "Yoga for nybegynnere" perfekt for deg!

Hver torsdag i 6 uker fra nyttår leder vår flotte lærer Astrid Salthaug deg gjennom grunnleggende yogastillinger og pusteteknikk, slik at du på en skånsom måte forbereder kroppen til å begynne med ledete gruppetimer etterhvert.

Kurset anbefales også deg som har gjort litt yoga før, men aldri egentlig har lært deg det vi gjør i en yogatime fra bunnen av. Uansett bakgrunn, kommer du til å få mye mer ut av yogatimene du går på etter endt kurs.   

Astrid er opprinnelig danser og har tidligere jobbet som personlig trener, men nå jobber hun som yogalærer på fulltid, og vi er enormt glade for å ha denne gledestrålen i staben vår.  

Kurset går torsdager kl 17:00-18:00, og anbefales på det varmeste til alle som ønsker å starte med yoga! Kr 1500. Påmelding og betaling skjer her. Send en epost til info@camayoga.no hvis du har spørsmål.

 
Astrid portrett nybegynnerkurs.jpg

Gravidyoga med Maria Fürst 6 mandager kl 16:30-17:30 fra 8/1

Dette er et kurs med helt klassiske yogatimer tilpasset gravide. Vi begynner gjerne sittende med enkle øvelser for å lande i rommet, koble pust og bevegelse og åpne opp ledd, før vi kommer opp til stående stillinger som styrker kroppen og ender på gulvet med avspenning til slutt.

Det er Maria Fürst som leder kurset, og i timene hennes fokuseres det på styrking av rygg og bein, åpning av skuldre og bevaring av hofter. Vi bruker klosser, stropper og puter til å komme inn i noen av stillingene som er vanskeligere tilgjengelige under et svangerskap. Vi unngår lukkede vridninger, mageøvelser, dype bakoverbøyer og foroverbøyer, men bortsett fra dette vil du kjenne igjen det meste vi gjør fra en "vanlig" yogatime.

Kurset passer for gravide i alle trimestre. Underveis bygges det felleskap og du kan få svar på ting du kanskje lurer på underveis i svangerskapet. 

NB: Drop in-løsning er mulig. Påmelding og betaling skjer her. Send en epost til info@camayoga.no hvis du har spørsmål.

 
Gravideyoga.jpg